com arribar-hi telèfon chat Whatsapp
Automoció Bertran
IMG_0574

Vehicles nous i d'ocasió

A Automoció Bertran som una empresa dedicada a la venda de vehicles a Lleida des del 1981. A més, des dels nostres inicis som agent oficial de la reconeguda firma de l'automòbil FORD, per la qual cosa oferim els últims models de la marca juntament amb altres d'ocasió al millor preu de la zona.

A més, al nostre centre localitzat a Cervera tenim altres serveis complementaris de la màxima qualitat molt coneguts pels nostres clients: el taller de mecànica general i xapa i pintura, el servei de taxi i el de grua.

Comptem amb una plantilla de professionals d'avalada experiència i en formació contínua especialitzats en la reparació i revisió de qualsevol marca i model de vehicle, que poc té per envejar als nostres conductors de grues. Amb les nostres grues oferim dos serveis: assistència 24*7*365 i trasllats nacionals.

Els beneficis d'un centre especialitzat com el nostre és que oferim un servei integral seriós, professional i de la màxima qualitat. El client pot adquirir aquí el seu nou automòbil per després tornar a portar-lo a futures revisions o reparacions.

Per saber-ne més, no dubtis a posar-te en contacte amb nosaltres. T'ajudarem amb molt de gust!

Contacta amb nosaltres

Si us plau, revisa els camps seleccionats
Abans de signar/enviar la sol·licitud, ha de llegir i acceptar la informació bàsica sobre protecció de dades que es presenta en la política d'ús de dades

Gràcies per posar-te en contacte amb nosaltres

Ens posarem en contacte amb tu tan aviat com sigui possible

feu clic per a copiar el mailemail copied